Doua metode prin care poti face bani cu youtube

bani youtube

Nu cred ca exista om sa nu fi auzit ceva despre youtube. Presupunand (prin absurd) ca cineva nu auzit de acest site definita lui e simpla: o comunitate online in care unii posteaza videoclipuri, altii se uita la ele si unii castiga bani de pe urma celor doua categorii. Partea interesanta este ca daca faci parte din prima categorie (cei care uploadeaza videoclipuri pe site) youtube imparte cu tine banii produsi de pe urma videoclipurilor adaugate. Suna destul de bine pana acum nu? Ei bine … pentru a incepe tot ce ai de facut este sa iti faci un cont aici.

Dupa cum am promis, in acest articol o sa vorbesc despre doua metode cu care o persoana poate face bani cu youtube:

  • Prima metoda: Se refera sa iti faci un canal pe youtube cu o anumita tema (un exemplu care mi-a trecut prin cap chiar acum ar fi un canal pe youtube in care sa postezi videoclipuri cu lucruri utile pentru sanatate: exercitii fizice, diferite trucuri si asa mai departe). Va trebui sa incarci periodic clipuri video interesante pentru ca oamenii sa se aboneze la canalul respectiv. De fiecare data cand cineva care vizioneaza un videoclip adaugat de tine da click pe unul din anunturile care apar in interiorul lui, tu vei castiga bani.
  • A doua metoda: Presupunand ca ai deja un canal de youtube cu cativa abonati, pe langa clasica metoda de a face bani de pe urma click-urilor, mai exista o metoda: comercializarea unui produs (sau mai multe) care sa aiba legatura cu domeniul de activitate. Cum cei care s-au abonat sunt interesati de subiectul respectiv, o mare parte din ei vor cumpara respectivul produs si daca e ceva de calitate il vor recomanda. Acel produs poate fi reprezentat de o carte online sau un anumit tricou, bratara etc..