Din Jocuri

Bani online din Jocuri

 bani online din jocuri

Unii spun ca este un joc sa faci bani online iar altii ca se pot scoate bani online din jocuri . Oare cine are dreptate ? Ca sa fiu sincer cu voi, ambele parti au dreptate, odata ce ai intrat in lumea castigurilor online, sa faci niste bani este ca o joaca. Sunt sigur ca v-am starnit interesul fata de subiectul banilor online din jocuri asa ca vom vorbi despre cum sa iti maresti venitul cu ajutorul jocurilor.Poti castiga mii de euro pe luna, si nu vei face altceva decat sa stai in fata calculatorului si sa testezi cele mai noi jocuri aparute. Sunt multe firme care angajeaza astfel de persoane si poti face acest lucru atat de acasa cat si de la sediul firmei respective. Aceasta metoda face parte din categoria bani online fara investitie

Atunci cand vei lucra ca si game tester, trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri: pe langa ca vei testa cum se misca jocul in anumite misiuni, va trebui sa iti dai cu parerea cu privire la filmuletele care vor aparea pe parcurs sau la coloana sonora a jocului respectiv. Pe langa asta trebuie sa fi foarte atent ca lumea virtuala (harta jocului) sa nu aiba “gauri” care sa faca personajul sa cada in gol si jocul sa se blocheze. Daca iti surade ideea de a face bani online in acest fel atunci incearca sa gasesti o firma care are nevoie de tine : Best Jobs sau Ejobs sunt doua puncte de referinta de la care poti pleca.

O alta metoda prin care mai poti castiga bani online din jocuri, dar de aceasta data cu o investite materiala din partea ta, este sa incepi sa iti pui pe picioare un website cu jocuri online in care va trebui sa postezi mai multe jocuri pentru ca vizitatorii site-ului tau sa se poate juca direct de pe site-ul tau. In acest moment sunt foarte multe persoane plictisite, care cauta sa isi mai “omoare” din timp cu un joculet flash iar daca vei reusi sa atragi cat mai multe astfel de persoane la tine pe site, vei obtine mult trafic care poate fi convertit in bani.

 

One thought on “Din Jocuri

  1. Pingback: Gametester - Avantaje si dezavantaje | Bani Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *